Pogoji nakupa
Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine LESK so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB1). Spletna trgovina LESK je spletna trgovina, ki jo upravlja Lesk d.o.o. (v nadaljevanju podjetje).

CENE IZDELKOV
Naročanje v spletni trgovini LESK poteka v slovenskem jeziku prek interneta 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so na voljo v seznamu izdelkov. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Vse cene so navedene v evrih ter vsebujejo davek na dodano vrednost.

ODVEZA ODGOVORNOSTI
Vse cene in roki dobave so veljavni šele, ko jih potrdi podjetje.

Spletna trgovina Lesk deluje po načelu kataloške prodaje. Podatki o dobavi pa so ustvarjeni na podlagi informacij s strani dobaviteljev izdelkov in so informativne narave. Kljub prizadevanju za stalno ažuriranost trgovine in dobavnih rokov se lahko zgodi, da se lastnosti izdelkov, njihova cena in dobava spremenijo tako hitro, da ne uspemo popraviti podatkov in so izdelki še vedno zavedeni v seznamu spletne trgovine. V takem primeru bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega izdelka ali kakšno drugo dogovorjeno možnost.

Ob ponovni dobavljivosti izdelka ne moremo garantirati iste cene, kot jo je imel pred umikom iz prodaje, saj so cene v veliki meri odvisne od dobaviteljev.

AVTORSKE PRAVICE
Vsi članki, vodniki po nakupih in slikovno gradivo ter opisi izdelkov so last njihovih avtorjev in se jih brez dovoljenja ne sme razmnoževati.

Podjetje ne odgovarja za pravopisne, cenovne ali tekstovne napake. Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Vse slike izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo dejanskih lastnosti izdelkov.

Spletna trgovina LESK
Lesk d.o.o.